fbpx
Новини світу

Дмитро Медведєв дав доручення створити агентство із залучення інвестицій у регіони

 Голова уряду Російської Федерації Дмитро Медведєв дав доручення розглянути питання щодо створення російського агентства із залучення інвестицій у регіони (РАПІР). Про це він заявив у суботу, виступаючи на Міжнародному інвестиційному форумі в Сочі, передають ЗМІ.

 Згідно зі словами прем’єр – міністра, агентство має бути «службою одного вікна» для зарубіжних інвесторів. Він зазначив, що мова йде особливо про тих інвесторів, які приходять з проектами для середнього бізнесу розміром від 5 млн доларів. Крім того, РАПІР повинен просувати регіони Росії на світовому ринку інвестицій, відзначають журналісти.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

 «Взагалі це дуже успішна міжнародна практика. Подібні агентства є в багатьох державах світу», – підкреслив Дмитро Медведєв.

 Прем’єр – міністр також розповів, що в Російській Федерації почалося впровадження спеціального регіонального інвестиційного стандарту. «Це потрібний рівень вимоги, мінімальний, щодо захисту прав інвесторів, створення довгострокової стратегії та створення інноваційної інфраструктури», – пояснив Медведєв.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: