fbpx
Шоу-бізнес

«Дом-2». Світлана Михайлівна зважилася на пластичну операцію

 Нещодавно на телепроекті «Дом-2» з’явилася мама учасниці Аліани Устиненко Світлана Михайлівна. Жінка прийшла не тільки для того, щоб допомогти дочці розібратися у почуттях до Олександра Гобозова, але і спробувати побудувати своє особисте щастя. Так, нова «телебабуся» почала коротати вечори з молоденьким учасником телебудови Василем Тодеріком. І хоча офіційно вони оголошують себе парою, не виключено, що це може відбутися найближчим часом.

 Однак при такому молодому супутнику Світлана Михайлівна хоче виглядати відповідно. Для цього вона зважилася на омолодження за допомогою пластичної операції. Перебуваючи на проекті «Дом-2», вона вже заробила собі бонуси, за допомогою яких за рахунок організаторів шоу може зробити омолоджувальні процедури. На першому етапі Світлані Михайлівні вже вкололи ботокс в лоб і носогубні складки, щоб розгладити мімічні зморшки.

 Але це ще не кінець. Організатори реаліті – шоу «Дом -2» просять телебабусю вдатися до радикальніших процедур – підкоригувати свою зовнішність за допомогою хірургічного втручання. Імовірно, Світлана Михайлівна погодиться на цю пропозицію, і незабаром з’явиться на телеекранах у новому вигляді.

 За матеріалами: Євро ЗМІ

Читайте також: