fbpx
Футбол

Всім уболівальникам повернуть гроші за квитки на гру Україна з Польщею – ЗМІ

 Всім уболівальникам, які купили квитки на гру відбіркового раунду чемпіонату світу-2014 Україна – Польща, повернуть гроші у зв’язку з рішенням дисциплінарного комітету FIFA провести поєдинок без глядачів. "Тим, хто купував квиток через інтернет, кошти будуть повернуті прямо на банківську картку", – повідомили журналістам у компанії UFI, яка займається розповсюдженням квитків на 40-тисячний стадіон у Харкові.

 Нагадаємо, що в п’ятницю, 27 вересня цього року, дисциплінарний комітет FIFA звернув увагу національній збірній України за прояви расизму уболівальниками матчем при порожніх трибунах. Крім того, українській національній збірній заборонено грати на львівському стадіоні аж до завершення відбіркового раунду до Чемпіонату світу 2018 року, який пройде в Росії. Також ДК FIFA оштрафував Федерацію футболу України на 45 тисяч швейцарських франків.

 Зазначимо, що, згідно з думкою джерел в FIFA, збірній України навіть загрожувала технічна поразка, однак таких заходів дисциплінарний комітет не вжив.

 За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: