fbpx
Футбол

11-й тур УПЛ. Коментарі Олега Венглинського

 Екс – форвард «Дніпра» та «Чорноморця» Олег Венглинський розповів, чого варто чекати від центральних матчів 11- го туру української Прем’єр – ліги.

 Сьогодні у Дніпропетровську пройде дуже цікавий матч, впевнений Венглинський. Зустрічаються два клуби з лідируючої групи, які набрали однакову кількість очок. «Дніпро» і «Чорноморець» набрали хороший хід. «До цієї гри команди підходять у всеозброєнні, в хорошому психологічному стані, так як і в Кубку України і в груповому етапі Ліги Європи вони стартували вдало», – міркує експерт. На думку екс – форварда, глядачі вправі очікувати видовищний і хороший футбол. «Хотілося б, щоб і суддя відповідав рівню матчу», – підкреслив Венглинський.

Сьогодні у «Дніпра» буде перевага над «Чорноморцем» у вигляді «рідних стін». Крім того, якщо згадати останні матчі, то у «Дніпра» лава запасних довша, ніж у одеситів.  Головний тренер «Дніпра» дуже серйозно вдається до ротації складу, він не боїться імпровізувати і вводити людей, у яких не дуже багато ігрової практики. «Хуанде Рамос усвідомлює, що цей сезон буде насиченим і ігровий час потрібно розподілити між футболістами. Тому, якщо є можливість для перерви, то він використовує її по максимуму», – упевнений екс – футболіст «​​Дніпра».

 Щодо «Чорноморця», то одесити перед груповим раундом Ліги Європи провели кілька серйозних матчів, розповів Венглинський. «Можна сказати, що одесити на старті награлися, і це може зіграти сьогодні вирішальну роль. Хоча останнім часом "Чорноморець" суттєво додав і довів усім, що за правом займає своє місце, і це не тимчасове явище», – зазначив екс – форвард.

 Венглинський торкнувся і матчу «Ворскла» – «Динамо». На його думку, кияни виграють в Полтаві і продовжать переможну серію, яка почалася ще з «Карпатами».

 За матеріалами: vesti.ua

Читайте також: