fbpx
Футбол

Арсен Венгер: Я б залишився в «Арсеналі» назавжди, тому що це зробило б мене безсмертним

 Французький фахівець Арсен Венгер може служити прикладом вірності одному футбольному клубу. Нагадаємо, що Арсен Венгер працює в лондонському «Арсеналі», починаючи з 1996 року і всі злети і падіння «канонірів» пов’язані з ім’ям французького фахівця. Складно уявити, що Арсен Венгер може піти з «Арсеналу», проте чутки про такий сценарій розвитку подій активно поповзли в ЗМІ останнім часом.

 Правда, недавно видання The Telegraph наводило слова власника лондонського «Арсеналу» Стена Кренке, який заявив, що «Ми бачимо Венгера на чолі «Арсеналу» в довгостроковій перспективі». А сьогодні ЗМІ, з посиланням на SkySports наводять слова самого французького фахівця, який заявив, що він задоволений підтримкою власника лондонського клубу.

 Арсен Венгер назвав «позитивним знаком» для себе те, що Стен Кренке вірить у можливість французького фахівця допомогти лондонському «Арсеналу». За словами Арсена Венгера, за ті сімнадцять років, що він працює в команді, у «Арсеналу » були злети і падіння, однак керівництво клубу завжди довіряло тренеру.

 «Я б із задоволенням залишився в «Арсеналі» назавжди, тому що це зробило б мене безсмертним. Я люблю цей клуб», – резюмує наставник «канонірів» Арсен Венгер.

 Після п’яти зіграних турів лондонський «Арсенал» очолює турнірну таблицю АПЛ. Свій черговий поєдинок у рамках 6 – го туру АПЛ підопічні Арсена Венгера зіграють сьогодні, 28 вересня, з клубом «Суонсі».

 За матеріалами: isport.ua

Читайте також: