fbpx
Новини світу

Nokia представить бюджетний музичний смартфон Glee

 Не так давно з’явилася інформація про новий смартфон компанії Nokia під назвою Glee. Існування даної моделі, до слова, підтвердили вже багато авторитетних журналістів із західних ЗМІ.

 Так зазначається, що Nokia Glee буде бюджетним смартфоном, що працює під управлінням Windows Phone 8, і наголос в ньому буде зроблений на музичну складову. Втім, що саме під цим мається на увазі, ЗМІ не уточнюють.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

 Слід зауважити, що у Nokia і так є бюджетні смартфони на Windows Phone і часом вони користуються навіть більшою популярністю, ніж флагманські моделі.

 Експерти вважають, що якщо Nokia дійсно представить музичний смартфон за низькою ціною, то він буде користуватися великою популярністю, а це лише на руку компанії, враховуючи її фінансові проблеми.

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

 Не виключено, що презентація Nokia Glee відбудеться в рамках заходу Nokia World 2013, який пройде в Абу-Дабі 22 жовтня. Нагадаємо, що на даному заході також будуть представлені й інші новинки компанії, а саме: перший планшет Nokia на Windows і перший смартфон з великим дисплеєм під управлінням Windows Phone.

Читайте також: