fbpx
Інновації

Microsoft: майбутнє Big Data і інтерфейсів

 Як пише сьогодні, 27 вересня, Digit.ru, в Кембриджі фахівцями науково – дослідної лабораторії Microsoft Research влаштовані презентації нових розробок у сфері електронного навчання, призначених для користувача інтерфейсів робочих столів, переробки величезних масивів баз даних і взаємодій з природничими науками комп’ютерних технологій.

 У загальній складності Microsoft Research включає 13 дослідних лабораторій, перша з яких була відкрита в 1991 році в Редмонді. Кембриджська лабораторія, яка була відкрита в 1997 році, для Microsoft Research стала першою лабораторією за межами США.

 По всьому світу на сьогодні на Microsoft Research трудяться близько 1,1 тис. осіб.

 «Перед собою ми ставимо три основні завдання – це впровадження наших розробок в реальні продукти, просунуті дослідження технологій і сприяння Microsoft в переході у майбутнє», – говорить голова групи «Сприйняття і навчання з машиною» Крістофер Бішоп.

 Хоча й не всі розробки, продемонстровані на ResearchNext, увійдуть або увійшли в продукти Microsoft, за словами голови групи, «життя, і так опосередковане комп’ютерними розробками», тому компанія не ставить жорсткі критерії ефективності перед лабораторією, щоб дозволити вченим працювати наближено до академічного середовища.

 За матеріалами: РИА Новости

 

Читайте також: