fbpx
Новини світу

Члени невідомої організації вивісили в російських містах плакати про заборону Корану і хіджабів

 Сьогодні в Москві, Челябінську і Тюмені з’явилися плакати, на яких розташована інформація про порушення прав мусульман у Росії.

 Наприклад, на двох банерах, вивішених над Третім транспортним кільцем між Рязанським і Волгоградським проспектами, написано «Росія проти ісламу. Заборонили носити хіджаб. 2013» і «Росія проти ісламу: Заборонено Коран. 17. 09. 2013».

 Плакат в Челябінську, розміщений на мосту в районі Свердловського проспекту, інформативніший – «Іслам заборонений в Росії. Але немає бога крім Аллаха, і Мухаммед – його пророк!». Також в цьому місті кілька молодих людей провели одиночні пікети – вони зупинялися на пішохідних переходах і розгортали плакати про заборону Корану.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 На банерах, вивішених у Тюмені, говорилося про знесення мечеті Аль-Іхлас (Казань) 12 січня 2013 і про вбивство мусульманина Абдулли Гаппаєва 16 вересня 2013. року Досі жодна з організацій так і не взяла на себе відповідальності за ці акти.

 Що стосується знесення казанської мечеті, то в міській адміністрації пояснили, що вона закрита на реконструкцію.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: