fbpx
Інновації

Facebook: Нова функція соцмережі

Як показують результати тестування Digit.ru, найбільша у світі соціальна мережа Facebook своїм користувачам дозволила редагувати створені ними повідомлення, що було раніше зробити неможливо.

Як показало тестування, користувачі соціальної мережі тепер у будь-який момент після публікації можуть змінювати зміст своїх постів. У кожному пості у випадаючому меню, де раніше були тільки функції «видалити» і «прибрати з хроніки» , з’явилася нова функція «редагувати». Також, можливо редагувати як дату публікації, так і місце розташування. До цього пости представлялося можливим опублікувати тільки з заново зміненим змістом.

Як повідомляв раніше Digit.ru, Facebook готується також запустити можливість автоматичного початку прокрутки в стрічці новин відеороликів користувачів, яку почала тестувати ще у вересні. Як тільки чутки про це потрапили на ринок, акції Facebook на електронній фондовій біржі Nasdaq виросли на 45 доларів. Справа в тому, що в перспективі запуск технології соцмережі даного формату відкриває нові можливості для рекламної діяльності її власників, тим самим впливаючи на ринкові переваги.

 

Facebook: Рекламні ідеї з маркетингу (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: