fbpx
Футбол

«Шахтар» і «Динамо» задоволені суперниками в 1/8 фіналу Кубка

Двом грандам вітчизняного футболу на стадії 1/8 фіналу Кубка України попалися представники нижчих дивізіонів. Зокрема, «гірники» поїдуть в гості до першолігової МФК «Миколаїв», а київське «Динамо» зіграє з командою з другої ліги – свердловським «Шахтарем».

В інтерв’ю для українського телеканалу «Футбол» представники «Шахтаря» і «Динамо» поділилися своїми враженнями від результатів сьогоднішнього жеребкування, а також висловилися щодо своїх кубкових суперників.

«Хороший суперник, хороша команда, гарне місто», – розповів генеральний секретар донецького «Шахтаря» Олександр Черкасов про МФК «Миколаїв».

На цій стадії «Шахтарю» могли випасти не тільки команди з першої або другої ліги, але і сильні суперники з Прем’єр-ліги. Незважаючи на це, «Шахтарю» все-таки попався представник першої ліги України.

«Як жереб вирішив, так і буде. Будемо виходити з цього і грати в Миколаєві», – додав Олександр Черкасов.

Керівництво донецького «Шахтаря» і головний тренер постійно говорять про те, що команді хочеться грати в тих містах, які не можуть грати з «Шахтарем» у Прем’єр-лізі. 

«Миколаїв – гарне місто. Будемо грати», – підкреслив Олександр Черкасов.

Своєю думкою поділилися і в «Динамо». Коментарі дав заступник генерального директора «Динамо» Сергій Мохник.

«Звичайно, це не той "Шахтар", але я думаю, що нас все одно чекає цікава гра. У Свердловську – новий стадіон, тому там буде свято футболу», – стверджує Мохник.

Тим більше, нагадав він, що «Динамо – 2» вже має досвід – київська команда грала тут у плей-офф за право залишитися в першій лізі України.

«Ми задоволені жеребкуванням і пройдемо далі. Кубок – є кубок, і, звичайно ж, настрій буде серйозним і ніякої недооцінки суперника не буде», – підсумував Мохник, додавши, що Олег Блохін зможе привезти на гру в Свердловськ основний склад.

За матеріалами: УНН

Читайте також: