fbpx
Новини світу

Хрестини принца Джорджа відбудуться 23 жовтня

Новина про народження сина Кейт Міддлтон і принца Вільяма довгий час була мало не головною подією в світі, а тепер всіх цікавить питання хрестин принца Кембриджського Джорджа. Повідомляється, що ця церемонія запланована на 23 жовтня, а відбудуться хрестини в Королівській каплиці палацу Сент-Джеймс.

У повідомленні Кенсінгтонського палацу говориться про те, що «їх Королівські Високості герцог і герцогиня Кембриджські раді оголосити, що хрестини принца Джорджа відбудуться в середу, 23 жовтня, в Королівській каплиці палацу Сент-Джеймс». Обряд хрещення проведе архієпископ Кентерберійський Джастін Уілбі.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

Оскільки хрестини – це сімейна подія, то очікується, що серед запрошених будуть близькі родичі, а про імена інших високопоставлених гостей повідомлень поки що не було. Також нічого не відомо і про те, хто ж буде запрошений в ролі хрещеного і хресної для спадкоємця британського престолу.

Нагадаємо, що син Кейт Міддлтон принц Джордж є третім у черзі на британський престол. У британській королівській родині існує традиція: дітям надягають на хрещення мереживну сорочку, яку пошили в далекому 1841 для старшої дочки королеви Вікторії. Правда, кілька років тому  пошили новий одяг, що є точною копією старого. У новому одязі хрестили сина графа і графині Уессекських віконта Северна.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

За матеріалами: korresponent.net

Читайте також: