fbpx
Шоу-бізнес

«Хочу у ВІА ГРУ». 2-й тур (випуск від 27.09.2013)

  Нарешті глядачі дочекалися початку другого туру на шоу «Хочу у ВІА ГРУ».

60 прекрасних і талановитих дівчат з України, Росії, Казахстану та Білорусі отримали можливість пройти в другий тур шоу «Хочу у ВІА ГРУ», проте, як виявилося, цього було мало.

Перед другим туром дівчат чекало випробування танцем. Професійний хореограф Мігель запропонував дівчатам вивчити постановку всього за 20 хвилин. Під час навчання танцю за всіма учасницями уважно спостерігав Костянтин Меладзе. Не всі дівчата змогли витримати натиску хореографа, і деякі навіть покинули танцмайданчик, позбавивши себе шансу потрапити в другий тур шоу «Хочу у ВІА ГРУ».

Після випробування танцем з 60 претенденток всього 39 пройшли у другий тур і отримали можливість стати учасницями нової ВІА Гри.

Цього разу Костянтину Меладзе допомагав беззмінний Ігор Верник та чарівна Анна Седокова.

Решті дівчат запропонували розділитися на трійки, створивши, таким чином, свій склад групи ВІА Гра. Дівчатам, які вибрали собі партнерок по своїх групах, необхідно було всього за добу поставити номер, приготувавши виграшну композицію, костюми і безпосередньо представлення своєї групи. Варто відзначити, що дівчатам необхідно було працювати в групі, однак кожна з них повинна відповідати за себе і боротися в групі за себе. Не всі дівчата зуміли спрацюватися в колективі, тим самим завалили, здавалося б таке нескладне завдання, як постановку номера.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Дівчатам, які претендують стати учасницями групи ВІА Гра необхідно бути готовими до щільного графіку, безсонних ночей і багатогодинних тренувань, і не всі виявилися готовими до цього.

Не обійшлося в другому турі і без трагедій. Так, наприклад, колишній солістці групи «Блестящие» Юліанні Лукашиній стало погано після того, як Костянтин Меладзе відмовив дівчині, не пропустивши її далі. Під час кастингу дівчина продемонструвала свою «зіпсованість шоу-бізнесом», як сказав Костянтин Меладзе, однак він же дав їй шанс змінитися і показати в другому турі, що вона гідна стати однією з учасниць групи ВІА Гра. Юліанна не зуміла виправдати надії і виступила не найкращим чином, чим і заслужила критику з боку членів журі, зокрема Ігоря Верника, який сказав: «У вас був чудовий шанс змінитися, але ви його упустили». Вся справа в тому, що дівчина не зуміла вивчити чотири рядки з композиції, чим підвела себе і ще двох конкурсанток, які співали з нею.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Наступного тижня дівчатам, які зуміли виконати всі вимоги і виступили гідно, доведеться завойовувати не тільки серце Костянтина Меладзе, а й колишніх учасниць групи ВІА Гра, які будуть вибирати дівчат, щоб стати їх наставницями і тренерами. Однак, незважаючи на допомогу колишніх учасниць сексуального колективу, тільки Костянтин Меладзе знає, якою ж буде нова ВІА Гра.

Читайте також: