fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У Москві пограбована депутат Держдуми Світлана Хоркіна

 Сьогодні в Москві стався напад на олімпійську чемпіонку зі спортивної гімнастики, депутата Державної думи Світлану Хоркіну.

 Близько 17:30 за московським часом на перетині вулиці Удальцова та проспекту Вернадського двоє невідомих, проїжджаючи на мопеді близько Хоркіна, вирвали з її рук сумку, в якій знаходились мобільний телефон, гроші, кілька банківських карток і посвідчення депутата Держдуми РФ. У момент пограбування Світлана Хоркіна впала на землю, на щастя, обійшлося без серйозних травм. Судячи з опису потерпілої, грабіжники, швидше за все, – підлітки. Зараз вони оголошені в розшук, інформації про затримання поки не надходило.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Світлана Хоркіна два рази ставала олімпійською чемпіонкою у вправах на брусах, тричі завойовувала золоті медалі на світових першостях. Востаннє Хоркіна виступала на змаганнях у 2004 році, завоювавши Кубок Росії (багатоборство), здобувши перемоги в чемпіонаті Росії і Європи (бруси). З 2007 року Світлана Хоркіна є депутатом Державної думи від партії «Єдина Росія».

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: