fbpx
Футбол

Лучано Спаллетті: матч «Зеніт» – «Спартак» можна порівняти з римським дербі

 У 11- му турі російської Прем’єр – ліги, втім, як і завжди, буде зіграно відразу кілька цікавих поєдинків, але матч «Зеніт» – «Спартак» яскраво виділяється з усіх інших протистоянь. І справа не тільки в тому, що «Зеніт» і «Спартак», маючи однакову кількість очок, ділять зараз у турнірній таблиці РФПЛ 1-2 місця. Імена цих команд самі по собі привертають увагу.

 Напередодні матчу «Зеніт» – «Спартак» італійський наставник пітерського клубу Лучано Спаллетті зазначив, що цей поєдинок цілком можна порівняти з римським дербі в серії А. Лучано Спаллетті підкреслив, що завтрашній поєдинок важливий як для «Зеніту», так і для «Спартака». «А ще більше він значимий тому, що грають лідери чемпіонату. «Спартак» дуже добре стартував у цьому сезоні. Ми організували погоню і зуміли їх наздогнати», – заявив італійський фахівець і додав, що завтра «буде красивий, агресивний матч».

 На думку Лучано Спаллетті, «складно уявити, що така гра закінчиться з рахунком 0:0». Говорячи про кадрову ситуацію у своїй команді, італійський фахівець відзначив, що Роман Широков найближче тренування проведе в загальній групі, а голкіперу Малафєєва ще необхідний час на відновлення.

 «Я часто помиляюся у виборі складу», – заявив Лучано Спаллетті, пояснивши це бажанням виграти гру. Відзначив Лучано Спаллетті і Андрія Аршавіна, пояснивши, що коли гра нападаючого стане стабільнішою, у нього «буде можливість частіше виходити в основному складі».

 За матеріалами: eurosport.ru Фото: sport -express.ua

Читайте також: