fbpx
Кінотеатри

На каналі “Ю” з’явиться новий серіал про інтернів

 Канал «Ю», намагаючись залучити нову аудиторію, вирішив урізноманітнити контент і додати в сітку мовлення фільми, цікаві не тільки домогосподаркам. Не так давно в ефір вийшли кілька фантастичних серіалів, на черзі – багатосерійний фільм «Анатомія пристрасті», визнаний одним з найкращих серіалів. Ця стрічка вже завоювала два «Золотих глобуси» і дві статуетки «Еммі».

 Серіал «Анатомія пристрасті» має маркування 16 + і за кількістю любовних ліній, напевно, не поступається "Сексу у великому місті". У фільмі розповідається про п’ять інтернів, яким належить нелегкий шлях освоєння професії. Всі вони мріють стати лікарями – хірургами, шлях їх тернистий, паралельно з роботою в лікарні вони занурюються у вир пристрастей.

 Фільм створено жінкою і розрахований на жіночу аудиторію. До слова, кар’єра Кетрін Хейгл, виконала в картині одну з головних ролей, після зйомок у «Анатомії пристрасті» впевнено пішла в гору. Творці картини впевнені, що вона припаде до душі не тільки жіночій аудиторії – серіал зацікавить і сильну половину людства. Чи так це – можна буде дізнатися починаючи з 30 вересня.

За матеріалами: film.ru

Читайте також: