fbpx
Україна

Дитячі садочки та пологові будинки в Києві почнуть опалювати з 30 вересня – КМДА

 Згідно з прогнозами Гідрометцентру України, у період з 27 вересня по 1 жовтня середньодобова температура в Києві не підніметься вище 8 градусів тепла. У зв’язку з цим, столична влада прийняла рішення розпочати опалювальний сезон 30 вересня. Відповідне розпорядження вже було підписано головою КМДА Олександром Поповим.

Так, у понеділок, 30 вересня, керівники теплопостачальних підприємств та організацій почнуть подавати тепло в пологові будинки, лікувальні установи, дошкільні установи та навчальні заклади з цілодобовим перебуванням дітей, а також у соціально-медичні установи.

Читайте також:  Як попи УПЦ мп на Закарпатті займаються дискредитацією ЗСУ

«Враховуючи прогнози Гідрометцентру, ми починаємо опалювальний сезон раніше. Підключення систем теплопостачання відбуватиметься в три етапи. Спершу ми подамо тепло у садки, навчальні установи з цілодобовим перебуванням дітей та лікувальні установи. Потім – в усі інші загальноосвітні навчальні заклади за заявками їх керівників. Потім включать опалення в житлових будинках, адміністративних будівлях установ та організацій (також за заявками керівників). Ми ретельно підготувалися, тому початок опалювального сезону має пройти без ускладнень», – розповів Олександр Попов.

Читайте також:  Два роки тому на війні Герой України Віктор Оцерклевич

Джерело: УНН 

Читайте також: