fbpx
Новини світу

Представники ФСВП спростовують інформацію про застосування сили щодо Толоконникової

 Представники Федеральної служби виконання покарань Росії спростовують інформацію про те, що їхній співробітник нібито застосував фізичну силу щодо учасниці групи Pussy Riot Надії Толоконникової, яка нещодавно була переведена в окрему камеру.

Також у ФСВП пояснили, чому дівчину позбавили ​​питної води. Як повідомляється, її лише замінили на теплу, відповідно до рекомендацій медичних експертів.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Нагадаємо, що раніше Толоконникова поскаржилася на те, що піддалася нападу з боку одного із співробітників колонії, який, до того ж, привів до неї в камеру іншу засуджену і та відібрала у неї всю воду.

Толоконникова зараз утримується в камері штрафного ізолятора в цілях безпеки, так як раніше заявила про те, що їй погрожують вбивством.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: