fbpx
Політика

Антимонопольний комітет України дозволив Клюєву стати власником «Межигір

Антимонопольний комітет України дозволив фізичній особі-громадянину України Сергію Клюєву придбати контрольний пакет акцій у статутному капіталі київського ТОВ «Танталіт», яке орендує 127 га землі і володіє низкою об’єктів нерухомості на території «Межигір’я» під Києвом. Як відомо, саме в «Межигір’]» у шикарному пент-хаусі проживає президент України Віктор Янукович.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Сума контракту – 146 мільйонів гривень. Я купив не об’єкт нерухомості, а акції компанії «Танталіт» – туди входить інфраструктура, а це і дороги, і підстанції, і гольф-поля, і вертолітний майданчик», – зазначив Сергій Клюєв.

Політик також розповів, що на території «Межигір’я» планує побудувати великий інфраструктурний об’єкт, а також визначитися зі стратегією проекту, який має робочу назву «Нові Петрівці». Коли буде проведено детальний фінансовий і технічний аудит всіх об’єктів, які знаходяться на балансі ТОВ «Танталіт», Сергій Клюєв визначиться «що добудовувати, а що ні».

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

За матеріалами: УНН

Читайте також: