fbpx
Новини світу

Суд засудив сина китайського генерала до 10 років в’язниці за зґвалтування

 Як стало відомо, один з китайських судів засудив 17-річного сина китайського генерала Лі Шуанцзян до 10 років тюремного ув’язнення, визнавши його винним у груповому зґвалтуванні.

Молодого хлопця і ще чотирьох людей звинуватили раніше в тому, що в лютому, будучи в стані алкогольного сп’яніння, вони зґвалтували жінку в одному з пекінських готелів. У той же час сам Лі Тяньі, так звуть сина генерала, стверджував, що у нього не було сексуального контакту з постраждалою. Крім того, якщо вірити його словам, дівчина працювала повією.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

Дана справа отримала широкий резонанс. Багато людей почали висловлювати своє невдоволення з приводу того, що діти китайських чиновників дозволяють собі витворяти все, що їм заманеться, а після цього залишаються безкарними.

Сам генерал Лі Шуанцзян раніше вже приніс вибачення за поведінку свого сина. Чи Шуанцзян добре відомий у Китаї, зокрема тим, що любить співати патріотичні пісні у телеефірі.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За матеріалами: bbc.co.uk

Читайте також: