fbpx
Шоу-бізнес

«МастерШеф – 3». Випуск від 25.09.2013

У середу, 25 вересня, на телеканалі СТБ 17 кулінарів-аматорів продовжили битву за перемогу в шоу «МастерШеф – 3». Цього тижня судді приготували конкурсантам чергову порцію випробувань.

Перший індивідуальний конкурс був присвячений приготуванню рибного супу. Учасники, спробувавши блюдо, повинні були на смак визначити 10 необхідних для його приготування інгредієнтів. Вся хитрість полягала в тому, що на кухню принесли 27 коробок, а на їх перевірку виділили всього три хвилини. Ще в ході випробування Володимир Паламарчук здивував усіх своєю безвідповідальністю. Замість того, щоб визначати інгредієнти відразу, хлопець вирішив спочатку розглянути всі коробки і лише потім зробити вибір. Це дуже не сподобалося судді Тетяні Литвиновій, і через мить в руках у хлопця виявився чорний фартух. За подальшим ходом змагання йому довелося спостерігати з балкона. Але Володимир Паламарчук – не єдиний, хто в цьому випробуванні отримав чорний фартух. Таким же «подарунком нагородил » Василя Сергієнка та Ольгу Мартиновську.

Другий, вже командний конкурс, носив суто творчий характер. Учасники шоу «МастерШеф – 3» повинні були викласти з продуктів картину Вінсента Ван Гога «Соняшники». Щоправда, про поєднання продуктів конкурсанти теж не повинні були забувати. Адже через 2,5 години судді оцінювали не тільки зовнішній вигляд картини, але і її смакові якості. І хоча соняшників, ідентичних до соняшників Ван Гога, створити не вийшло нікому,  члени журі відзначили велику схожість у синьої команди. За підсумками конкурсу чорних фартух дістався Сергію Чібарю.

В іншому командному конкурсі учасникам шоу «МастерШеф – 3» належало нагодувати сотню голодних дітей- скаутів. Але перед цим команди повинні були на території Канівського водосховища по карті розшукати необхідні продукти. Синій команді, на чолі якої була Ірина Бактиая, в цьому змаганні пощастило менше: вони практично були позбавлені овочів і фруктів. Тому довелося задовольнятися тим, що було під рукою. Сині приготували діткам плов, млинці з карамеллю і цукерки. Меню червоної команди, яку очолив Андрій Колесник, було набагато різноманітнішим. За підсумками конкурсу чорний фартух отримала Олена Нужна.

В останньому конкурсі власники чорних фартухів боролися за право залишитися на проекті «МастерШеф – 3». Для цього їм довелося зловити у величезній коробці коників і приготувати з них смачну страву. Все б добре, але багато конкурсантів не могли впоратися з елементарним завданням – відірвати лапки і крильця живим комахам. Найдовше намагався побороти себе Сергій Чібарь, який близько двадцяти хвилин не міг дістати жодного коника з банки. Але як би там не було, учасникам нічого іншого не залишалося, як приступити до приготування екзотичних страв.

У результаті, страва 19- річного Володимира Паламарчука виявилася найменш презентабельною і смачною. Отже, він залишив проект «МастерШеф – 3». Наостанок Ектор Хіменес-Браво побажав Володимиру, не кидати улюблену справу, удосконалювати свої кулінарні здібності. Адже креатив і бажання у хлопця є, залишилося додати трохи досвіду і в майбутньому з Володимира Паламарчука може вийти справжній МастерШеф.

Читайте також: