fbpx
Політика

Позов до європейського суду поданий – Марков

 Колишній народний депутат України Ігор Марков підготував позов до Європейського суду з прав людини. Політик має намір оскаржити рішення про позбавлення його повноважень народного депутата. Також Марков заявив, що готує звернення і до Ради Європи.

 «Необхідно, щоб європейська спільнота зрозуміла, з якою диктатурою ми маємо справу. В європейський суд позов вже поданий. Тепер я буду звертатися до Ради Європи, щоб і там оцінили той режим, з яким ми маємо справу», – заявив Марков.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

 Відповідаючи на запитання журналістів, чи хоче він таким чином повернути депутатський мандат, екс – нардеп заявив, що, крім суду, він готовий повернути мандат і шляхом виборів. Крім цього, Ігор Марков висловив абсолютну впевненість у своїй перемозі на виборах.

 «Я б з радістю балотувався на нові вибори. Я б виграв їх з величезною перевагою. Все це прекрасно розуміють», – додав Ігор Марков.

Читайте також:  Фіцо каже, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через Україну

 Нагадаємо, що 12 вересня Ігор Марков був позбавлений свого депутатського мандату. Таке рішення ухвалив Вищий адміністративний суд. У ході розслідування, суд постановив, що на виборчій дільниці, де переміг Марков, результати виборів були сфальсифіковані.

 За матеріалами: tvi.ua

Читайте також: