fbpx
Політика

Навальний довів, що фірма в Чорногорії йому не належить

 Олексій Навальний сьогодні, 26 вересня, пред’явив докази того, що фірма в Чорногорії була зареєстрована на нього нелегально. Про це колишній кандидат у мери столиці заявив у своєму блозі.

 За словами Навального, підпис на статутних документах даної компанії був підробленим. Також був підробленим підпис і Марії Гайдар, яка нібито є співзасновником фірми. Щоб довести свою непричетність, опозиціонер опублікував результати графологічної експертизи, на яких чітко видно, що підписи були підроблені. Наступним кроком Навального стане проведення даної експертизи вже в Чорногорії. Також опозиціонер заявив, що збирається домагатися порушення кримінальної справи за фактом підробки документів.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 Нагадаємо, що влітку поточного року з’явилася інформація про те, що у Олексія Навального є власна фірма в Чорногорії. Дана інформація з’явилася якраз напередодні виборів у мери Москви. Сам же Навальний заперечує дану інформацію. За його словами, в 2007 році він збирався відкрити фірму в Чорногорії, проте пізніше відмовився від даного капіталовкладення.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 За матеріалами: lb.ua

Читайте також: