fbpx
Новини світу

НП Буй: Цистерну з пропаном вирішили піднімати в п’ятницю вранці

За повідомленням РІА Новини з посиланням на джерела в правоохоронних органах Костромської області, цистерну з пропаном, яка перекинулася на ділянці залізниці Буй-Данилів, почнуть піднімати в п’ятницю вранці.

Аварія поїзда, яка сталася на Північній залізниці на станції Буй при відправленні поїзда на перегін, відбулася о 15:18 за московським часом у четвер, 26 вересня. При проходженні вантажним поїздом стрілочного переводу стався схід трьох вагонів з вантажем скрапленого газу пропану. На щастя, завдяки оперативним діям працівників залізничної станції, поїзд вдалося вчасно зупинити, витоку газу з цистерн не спостерігалося. 

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Ділянка магістралі для руху закрилася до 19:00 мск. На місце події були направлені відновлювальні потяги. Два вагони-цистерни підняті і поставлені на лінію. Підйом третього, останнього вагона, який зійшов з візків і перекинувся, комісія експертів "РЖД" вирішила відкласти на п’ятницю, 27 вересня.

Прийняті всі застережні заходи з безпеки, зокрема, на суміжних залізничних коліях виставлені вагони прикриття.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Як повідомлялося раніше, з прилеглих до місцевості житлових будинків евакуйовано близько 150 жителів. Периметр місцевості патрулюють співробітники поліції.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: