fbpx
Шоу-бізнес

Зважені та щасливі-3. Випуск від 26.09.2013 – 5-й тиждень

 П’ятий тиждень на одному з найграндіозніших шоу «Зважені та щасливі-3» почався з нагадування учасникам про те, що в кінці тижня одна з команд буде розділена, і хтось залишиться боротися за перемогу в шоу і над самим собою в поодинці. Протягом всього п’ятого тижня учасники будуть пізнавати один одного і своїх конкурентів.

На початку тижня кожному з учасників необхідно було вибрати гравця іншої команди, з яким він протягом семи днів змагатиметься у всіх випробуваннях, а наприкінці тижня на фінальному зважуванні остаточно доведуть, хто сильніший. Всі учасники, за винятком братів Рубанів, вибрали собі партнерів по дуелі рівних за силою і самовіддачею. Братам ж, які змушені були в конкуренти вибрати один одного, до кінця тижня треба було скинути більше 7 кілограм, щоб не потрапити під жовту лінію. Всі інші учасники, що змагаються по одинці і проти своїх конкурентів, в кінці кожного конкурсу, здобувши перемогу, будуть отримувати по мінус одному кілограму до ваги і врешті, ті гравці, які в своїй парі скинуть менше кілограмів, підуть на додаткове випробування.

Перший конкурс п’ятого тижня шоу «Зважені та щасливі-3»  почався з того, що конкурсанти побачили учасницю другого сезону шоу «Зважені та щасливі»  Ольгу Давидко, яка довела рік тому, що немає нічого неможливого, скинувши 70 кілограмів. Саме вона розповідала про правила конкурсу, який полягав у боротьбі сумо. Учасникам необхідно було виштовхнути свого конкурента за межі майданчика для боротьби.

Другий же конкурс, крім отримання мінус 1 кілограма на фінальному зважуванні, давав ще один дуже цінний приз, якого чекає буквально кожен учасник на шоу. У випробуванні необхідно було за 3 хвилини на велотренажері проїхати більшу відстань, ніж суперник, тим самим отримати мінус 1 кілограм до своєї ваги. Той же учасник, який проїде найбільшу відстань, отримає для своєї команди листи з дому, що є неймовірно цінним призом, адже учасники не спілкуються зі своїми рідними та близькими. У другому конкурсі п’ятого тижня на шоу «Зважені та щасливі-3» найбільшу відстань за три хвилини проїхав учасник зеленої команди Ілля Яковлєв.

У третьому ж конкурсі учасники повинні були разом зі своїми партнерами по тижневій дуелі тримати одну колоду, вага якої становила 50 кілограмів. Той учасник, який першим опустить колоду, програє.

У результаті, після закінчення тижня дуелей і після фінального зважування, на додаткове завдання пішли наступні учасники: Ілля Яковлєв (команда зелених), Ігор Журбенко (команда зелених), Євгенія Мостовенко (команда червоних), Олександра Мостовенко (команда червоних), Юлія Гайдак (команда коричневих), Олексій Кислов (команда фіолетових) та Олег Ожеледа (команда фіолетових). Команда чорних, брати Рубани, зуміли скинути на двох 8 кілограмів, і тому не потрапили під жовту лінію і не опинилися в номінації.

Додатковий конкурс на шоу «Зважені та щасливі-3» полягав у тому, що учасники повинні були якомога довше утримувати диски, розсунувши руки. У цьому конкурсі програє той учасник, і, відповідно його команда, який першим опустить руки. У цьому конкурсі першою опустила руки учасниця червоної команди Олександра Мостовенко, через яку червона команда і опинилася в номінації.

Згідно з новими правилами, починаючи з п’ятого тижня, учасники викидають не команду, а лише одного з учасників, і цього разу на голосуванні учасники проголосували проти Євгенії Мостовенко, яка і покинула на п’ятому тижні шоу «Зважені та щасливі-3».

Читайте також: