fbpx
Спорт

ХК “Донбас” програв лідеру Східної конференції КХЛ

Хокеїсти "Донбасу" зазнали домашньої поразки від лідера Східної конференції КХЛ – команди "Барис" (Астана, Казахстан ) – з рахунком 2:4 (1:3, 0:1, 1:0), передає УНН з посиланням на прес-службу ФК "Донбас".

Протягом першої половини стартової двадцятихвилинки, маючи хороші шанси на успіх, відкрити рахунок могла будь-яка з команд-суперників. Однак, використавши чисельну перевагу, донеччани надали суперникам варіант 5 на 3, і гості, ледь у господарів майданчика з’явився четвертий польовий, змогли відправити шайбу у ворота. Протягом трьох наступних хвилин гравці "Бариса" ще двічі запалювали червоне світло за воротами "Донбасу". Тільки після цього донеччанам вдалося прийти в себе і завдяки точному кидку Євгена Дадонова скоротити відставання в рахунку.

Двічі маючи чисельну перевагу в ході другого періоду, донеччанам ніяк не вдавалося змінити рахунок на табло. Втім, в одному з епізодів знадобився додатковий перегляд, але і після нього визначити, перетнула шайба лінію воріт чи ні, суддям матчу не вдалося. Вона застрягла десь в амуніції воротаря "Бариса" Ахонена і її не знайшли. У кінцівці двадцятихвилинки, в епізоді після поперечної передачі Вацлава Недороста, нападаючому казахів Спиридонову в останній момент вдалося перешкодити Клею Вілсону замкнути дальню штангу. Таким чином нападник почав контратаку, яку після передачі Жайлауова сам же і замкнув.

Ще раз скоротити відрив підопічним Андрія Назарова вдалося після розіграшу зайвого. Лукаш Кашпар потужним кидком майже від борту застав фінського голкіпера зненацька, а за дві хвилини до кінця третього періоду господарі майданчика отримали ще одну чисельну перевагу, і після тайм-ауту замінили воротаря на шостого польового. Однак, відстоявши ворота, гості змогли зберегти і переможний рахунок.

За матеріалами: УНН

Читайте також: