Марков: “Готуємо новий політичний проект”

 Ігор Марков повідомив, що збирається взятися за формування нової політичної сили, яка візьме участь у кампанії 2015 року. За словами екс – депутата Верховної Ради, в новому проекті зберуться ті люди, які своїх виборців не зраджували, а саме «регіонали, які розчарувалися в політиці партії».

 «Після всього того, що зі мною сталося, я почав отримувати величезну кількість дзвінків. Мені дзвонять однодумці, а також «регіонали», які розчарувалися в політиці партії. В даний момент ми працюємо над новим проектом, який візьме участь у виборах 2015 року», – заявив колишній народний депутат.

Related Post

«У даний момент у південного сходу немає своїх політичних представників. А ті, хто залишився вірним своїм виборцям, приєднаються до нашого нового проекту. Я знаю все, що відбувається в Партії Регіонів зсередини. Так не може продовжуватися. На одному страху жоден режим довго триматися не зможе», – додав Ігор Марков.

 Нагадаємо, що 12 вересня Ігор Марков був позбавлений депутатського мандату. Таке рішення ухвалив Вищий адміністративний суд. Причиною даного рішення було виявлення фальсифікації результатів голосування на 133 окрузі в Одесі, де і переміг Ігор Марков.

 За матеріалами: tvi.ua

Leave a Comment