fbpx
Політика

Марков: “Готуємо новий політичний проект”

 Ігор Марков повідомив, що збирається взятися за формування нової політичної сили, яка візьме участь у кампанії 2015 року. За словами екс – депутата Верховної Ради, в новому проекті зберуться ті люди, які своїх виборців не зраджували, а саме «регіонали, які розчарувалися в політиці партії».

 «Після всього того, що зі мною сталося, я почав отримувати величезну кількість дзвінків. Мені дзвонять однодумці, а також «регіонали», які розчарувалися в політиці партії. В даний момент ми працюємо над новим проектом, який візьме участь у виборах 2015 року», – заявив колишній народний депутат.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«У даний момент у південного сходу немає своїх політичних представників. А ті, хто залишився вірним своїм виборцям, приєднаються до нашого нового проекту. Я знаю все, що відбувається в Партії Регіонів зсередини. Так не може продовжуватися. На одному страху жоден режим довго триматися не зможе», – додав Ігор Марков.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 Нагадаємо, що 12 вересня Ігор Марков був позбавлений депутатського мандату. Таке рішення ухвалив Вищий адміністративний суд. Причиною даного рішення було виявлення фальсифікації результатів голосування на 133 окрузі в Одесі, де і переміг Ігор Марков.

 За матеріалами: tvi.ua

Читайте також: