fbpx
Інновації

КСУ виходить на новий рівень свого розвитку

 У Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України пройшла зустріч Ради директорів Конфедерації будівельників України (КСУ).

Після слів привітання радника міністра регіонального розвитку, віце-президента КСУ Анатолія Беркути пройшло урочисте підписання меморандумів про співпрацю між КСУ і дружніми організаціями.

Голова правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Леонід Рисухін під час підписання меморандуму висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю з Конфедерацією. Головна мета даного меморандуму – співпраця та консолідація зусиль, спрямованих на реалізацію житлової політики держави. Зокрема, в рамках засідання обговорювалися питання реалізації державних житлових програм забезпечення населення житлом. Було прийнято рішення звернутися до Уряду з проханням забезпечити в 2013 році в повному обсязі своєчасне фінансування державних програм забезпечення населення доступним житлом.

Президент Національної спілки архітекторів України Володимир Гусаков перед підписанням меморандуму сказав, що щиро радий підписати меморандум з КСУ і сподівається на тісну співпрацю, що допоможе в розвитку житлових питань в нашій країні.

Останній меморандум про співпрацю був підписаний з Головою Громадської ради при Державній службі України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва (Держпідприємництва України ) Павлом Міхайліді. Метою угоди є спільна діяльність, яка буде спрямована на підготовку фахівців з управління нерухомістю та енергозбереження.

Після урочистої частини КСУ Радою директорів обговорювалися законопроекти, які були подані до ВР.

Читайте також: