fbpx
Новини світу

Джордж Буш-старший став свідком на весіллі лесбіянок

За повідомленням агентства «Ассошіейтед Прес» з посиланням на представника екс-президента, минулої суботи Джордж Буш-старший виступив на одностатевому весіллі в ролі почесного свідка у місті Кеннебанк штату Мен.

За словами представника Буша-старшого Джима Макграта, Джордж Буш зі своєю дружиною Барбарою, що володіють невеликою земельною ділянкою в сусідньому містечку Кеннебанкпорт, були запрошені в Кеннебанк на весілля в якості приватних осіб і майбутніх друзів сім’ї.

Наречені, давні подруги Хелен Торгальсен (Helen Thorgalsen) і Бонні Клемент (Bonnie Clement) – господині невеликого магазину в Кеннебанк – минулої суботи поєдналися законним шлюбом. У той же день Хелен Торгальсен на своїй сторінці в Facebook опублікувала фотографію, де 89-річний Буш, який сидить в інвалідному кріслі, поставив свій підпис у свідоцтві про шлюб. «Свідоцтво про наш шлюб», – підписує фотографію Торгальсен. За повідомленням «Ассошіейтед Прес», Бонні і Хелен після весілля попрямували у весільну подорож за кордон.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Недавнім рішенням Верховного суду Сполучених Штатів був визначений процес вступу в одностатеві шлюби, який регулюється конкретним штатом, а не федеральним законодавством Америки. Подібні шлюби в штаті Мен на референдумі були схвалені ще в листопаді 2012 року. На даний момент одностатеві шлюби є законними в 12 штатах США, а також у столичному окрузі США – Колумбія. Слід також зазначити, що Верховний суд США 2 місяці тому прирівняв одностатеві до звичайних шлюбів.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

Останнім часом адміністрація президента США Барака Обами вживає всіх можливих заходів для підтримки гомосексуалістів, включаючи дозвіл відвідування партнерів у лікарнях і в’язницях.

Крім цього, починаючи з наступного року, страховим компаніям штатів буде заборонено відмовляти в страховці людям на підставі їхньої сексуальної орієнтації, а в армії анульовали заборону про прийом на службу геїв.

Верховний суд США прирівняв одностатеві шлюби до звичайних (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: