fbpx
Новини світу

В.о. мера міста Миколаєва помер після зробленої йому ін’єкції

За повідомленням УНН з посиланням на джерело в Управлінні МВС України, тимчасово виконуючий обов’язки мера міста Миколаєва Володимир Коренюгін помер у поліклініці після ін’єкції.

«Володимир Коренюгін знаходився у другій міській лікарні, де йому була зроблена ін’єкція, після якої йому відразу стало погано, і він помер. Причина летального результату встановлюється», – зазначають правоохоронці.

Нагадаємо, що в.о. мера міста Миколаєва Володимир Коренюгін помер прямо в поліклініці від зриву тромба і закупорки легенів 24 вересня. За словами медперсоналу поліклініки, Коренюгін прибув в поліклініку близько 8 години ранку. Йому раптом стало погано і він став задихатися. Задіяні були всі реанімаційні можливості, проте врятувати життя мера не вдалося.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

Відразу ж після смерті чиновника правоохоронними органами було відкрито кримінальне провадження за статтею КК України – «умисне вбивство».

Володимир Коренюгін працював секретарем Миколаївської міської ради з 2006 року. Виконуючим обов’язки мера міста Миколаєва Коренюгін став після смерті градоначальника Володимира Чайки 2 березня 2013 року.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

Помер в.о. мера Миколаєва Володимир Коренюгін (відео): 

За матеріалами: УНН

Читайте також: