fbpx
Політика

Азаров доручив Вілкулу простежити за підготовкою до опалювального сезону

 Прем’єр-міністр України Микола Азаров очікує від віце-прем’єра Олександра Вілкула чіткої координації та максимального контролю за підготовкою об’єктів житлово-комунального господарства до майбутнього опалювального сезону. Про це Микола Азаров повідомив на засіданні Кабінету міністрів 26 вересня, передає УНН.

Микола Азаров підкреслив, що уряд поставив завдання підготувати всі об’єкти ЖКГ до нового опалювального сезону до 1 жовтня.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Прем’єр-міністр зазначив, що за даними метеорологів, до кінця вересня температура повітря буде нижчою за норму на 2-5 градуси.

«До того часу, коли відповідно до нормативної середньодобової температурою почнуть отримувати тепло об’єкти соціальної сфери – лікарні, дитячі садки, школи, житлові будинки – все має бути готове. Часу мало, але він ще є – треба швидко, а головне – якісно вирішити всі проблеми. У квартирах і будинках повинно бути тепло», – підкреслив глава уряду.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Джерело: УНН

Читайте також: