fbpx
Суспільство

The Stone Roses повертається: У 2015 році виходить новий альбом групи

 Згідно із заявою, зробленою басистом групи The Stone Roses Мані (Гарі Маунфілдом) кореспонденту порталу Gigslutz, група планує запустити свій новий альбом на початку 2015 року. Тим самим Мані підтвердив промайнулу раніше інформацію про роботу групи над новим матеріалом.

 Так, в січні 2013 року, з посиланням на того ж Мані в пресу просочилася інформація про плани The Stone Roses працювати над новими піснями, проте терміни передбачуваного випуску альбому не були названі. Випуск нового матеріалу група обіцяла своїм шанувальникам ще в недалекому 2011 році, але на ділі, музиканти The Stone Roses апелювали своїм репертуаром п’ятнадцятирічної давності, злегка змінивши композиції.

Читайте також:  Професор Салазар – диктатура інтелігентного мізантропа (ВІДЕО)

 Група The Stone Roses, яка утворилася в місті Манчестері в 1983 році, на рубежі 80-х і 90-х років стояла довгий час в авангарді на так званій «манчестерській хвилі». Трохи пізніше, групу вже вважали попередницею британського року – брит-рок.

 До моменту свого розпаду в 1996 році ансамбль записав всього два студійних варіанти альбому: «The Stone Roses» (1989) і «Second Coming» (1994).

Читайте також:  Як СССР розвертав річки (ВІДЕО)

The Stone Roses 1989 (відео): 

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: