fbpx
Новини світу

Франческа Паскалі – Сільвіо Берлусконі. Історія відносин

 Нинішня супутниця колишнього голови італійського уряду Сильвіо Берлусконі – 28 – річна Франческа Паскалі – дала перше інтерв’ю журналістам видання Vanity Fair, в якому розповіла про історію знайомства з політиком. Також Франческа підтвердила, що, незважаючи на чотирирічний термін, до якого засуджений екс – прем’єр – міністр, вона мріє вийти за нього заміж.

 За словами супутниці політика, вона з юних років хотіла зустрічатися з Берлусконі. Для того щоб бути ближче до свого кумира, дівчина вступила в партію Берлусконі і організувала "комітет божевільних" під назвою "Сільвіо, нам тебе не вистачає". Франческа найуважніше стежила за кожним публічним виступом Берлусконі, їздила за ним по всьому світу. Одного разу дівчині пощастило, і вона зупинилася в одному готелі з політиком. «Коли я, зрештою, виявилася прямо перед ним, я тільки й змогла, що сказати: "Який же Ви красивий!". Після цього я запропонувала йому свій номер телефону», – розповіла Паскалі, додавши, що пізніше вона першою зізналася йому в любові. Правда, тоді Берлусконі відхилив її залицяння, заявивши наступне: "Ти занадто молода, я не можу дати тобі майбутнього, якого ти заслуговуєш". Дівчину це не зупинило, і вона продовжила домагатися уваги свого кумира. Незабаром її наполегливість виявилася винагородженою, і в 2011 році Франческа в якості різдвяного подарунка отримала від Берлусконі кільце з великим діамантом.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Відповідаючи на пряме запитання про те, чому 77- річний політик на ній так до цих пір і не одружився, дівчина відповіла: «Взагалі, все робила і роблю я, йому залишається тільки "так" сказати».

 Сам Сильвіо Берлусконі не раз заявляв, що Франческа повернула йому віру в безкорисливу жіночу любов. Політик дуже вдячний своїй подрузі за те, що вона не кинула його в скрутну хвилину і залишається поруч.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: