fbpx
Право

Голова “Військтелекому” заарештований на 2 місяці у справі про розкрадання у Міноборони РФ

 Колишній генеральний директор "Військтелекому" Микола Тамодін рішенням Хамовницького суду Москви поміщений під варту терміном на два місяці.

 Заарештований підозрюється в розкраданні у міністерства оборони Росії 700 000 рублів. Як припускає слідство, Тамодін вступив у злочинну змову з представниками кількох афілійованих комерційних організацій і доставив військовому відомству в 2011 році технічне обладнання, завідомо непридатне для використання. Воно було списано та знято з виробництва задовго до укладання угоди. Співробітники головного управління економічної безпеки і протидії корупції МВС спільно з представниками департаменту військової контррозвідки ФСБ встановили, що запчастини, інструменти та деталі для засобів військового зв’язку перевезли на територію Митищинської філії "Військтелекому", потім уклали фіктивні договори і знову доставили непридатне обладнання міністерству оборони.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 У цій справі також порушено кримінальні провадження щодо Андрія Щербакова (екс – голови Митищинської філії "Віськтелекому") і Данила Хохрякова (екс – директора Мурманського філії компанії).

«Військтелеком». Крадіжка 700 млн рублів у Міноборони (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: