fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

26 вересня пройде підготовче судове слухання по «Врадіївській справі»

 Підготовче судове засідання по кримінальному виробництву про згвалтування і замах на вбивство мешканки Врадіївки Ірини Крашкової відбудеться у четвер, 26 вересня. Про це журналістами повідомили представники прокуратури Миколаївської області.

 «Колегією суддів Первомайського міського районного суду було призначено виїзне підготовче судове засідання на четвер 26 вересня. Слухання пройде в Апеляційному суді Миколаївської області в місті Миколаєві», – повідомили в прокуратурі.

 Зазначимо, що підготовче засідання почнеться о 11:00.

 Раніше повідомлялося, що прокуратура вирішила направити «Врадіївську справу» до суду. Зокрема, в суді розглянуть обвинувачульний висновок щодо всіх трьох осіб, яких підозрюють у скоєнні злочинів щодо Ірини Крашкової.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Додамо, що постановою Апеляційного суду Миколаївської області від 9 вересня 2013 підсудність цього кримінального виробництва була визначена за Первомайським міським райсудом.

 Нагадаємо, що 5 серпня 2013 року, трьом підозрюваним особам у вчиненні злочинів щодо мешканки Врадіївки було офіційно оголошено про підозру у скоєнні замаху на вбивство.

 За наявними даними, 26 червня 2013 троє чоловіків силою затягнули в автомобіль 29 – річну мешканку Врадіївки Ірину Крашкову, після чого вивезли її в лісосмугу в районі села Сирове і згвалтували. На місці згвалтування і по дорозі чоловіки жорстоко били дівчину. Покалічена жінка повідомила слідчим, що її побили і згвалтували 2 офіцери міліції, а у побитті участь брав один місцевий житель. В даний момент всі підозрювані особи перебувають під вартою.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 Ірина Крашкова вимагає, щоб усіх чоловіків засудили до довічного ув’язнення.

 За матеріалами: УНН

Читайте також: