fbpx
Футбол

Ібрагімович продовжив контракт з ПСЖ

  Нападаючий збірної Швеції та паризького футбольного клубу «ПСЖ» Златан Ібрагімович підписав новий контракт зі своїм клубом. Нова угода Ібрагімовича розрахована до 2016 року. Про це повідомляє офіційний сайт чемпіона Франції.

«В даний момент в Європі немає більш амбітного клубу  ніж «Парі Сен- Жермен». Це особисто моя думка. Я абсолютно точно бажаю того, щоб «ПСЖ» став моїм останнім клубом у кар’єрі футболіста» , – заявив шведський футболіст.

Французькі засоби масової інформації повідомляють, що згідно з новою угодою Златан Ібрагімович зароблятиме за рік на один мільйон євро більше, ніж отримував раніше. Тепер зарплата футболіста складе 15 мільйонів євро на рік. Зазначимо, що один з французьких міністрів рік тому назвав зарплату Ібрагімовича «непристойною».

Нагадаємо, що за підсумками минулого сезону Златан Ібрагімович був названий кращим бомбардиром чемпіонату Франції. У 34 матчах шведський форвард зумів забити 30 голів. Фанати «ПСЖ» впевнені, що саме Ібрагімович допоміг команді завоювати чемпіонський титул вперше з 1994 року.

За матеріалами: newsru.com

Читайте також: