fbpx
Суспільство

Лідія Федосєєва-Шукшина отримала привітання від Путіна

Сьогодні, 25 вересня, всенародно-улюблену акторку Лідію Федосєєвій-Шукшиної виповнилося 75 років. З ювілеєм іменинницю привітали не тільки родичі і колеги, але і перші особи держави.

Президент Росії Володимир Путін надіслав на адресу Федосєєвої-Шукшиної вітальну телеграму: "Природа наділила Вас щедрим і самобутнім талантом, невичерпною творчою енергією і дивною чарівністю. Кожну свою роль Ви граєте яскраво, переконливо, як кажуть, на одному диханні. Ви даруєте глядачам незабутні миті радості і переживання".

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Лідія Федосєєва-Шукшина народилася в Ленінграді, в 1964 році вона закінчила Всесоюзний державний інститут кінематографії. Протягом двадцяти років актриса пропрацювала в московському Театрі-студії кіноактора. Фільмографія Лідії Федосєєвої-Шукшиної налічує 74 фільми. Справжню популярність принесли актрисі зйомки в картинах її чоловіка – знаменитого режисера Василя Шукшина.

Читайте також:  Волонтери Дрогобича передали 50 автомобілів Силам оборони України (ВІДЕО)

Лідія Федосєєва-Шукшина має звання народної артистки РРФСР, нагороджена орденом «За заслуги перед Вітчизною» IV ступеня та медаллю «За заслуги перед суспільством».

За матеріалами: ИТАР – ТАСС

Читайте також: