fbpx
Футбол

«Ярмоленку пора працювати на команду», – експерт

 Колишній гравець донецького «Шахтаря» Віктор Звягінцев прокоментував нинішні проблеми київського «Динамо». Зокрема, він поділився думкою про матч «Динамо» – «Карпати». За його словами, наприкінці матчу «динамівці» все-таки зуміли дотиснути львів’ян і забити дуже важливий в психологічному плані гол. На думку експерта, до того моменту, коли «Динамо» забило гол «Карпатам», здавалося, що кияни починають втрачати впевненість у своїх силах. «Стільки невезіння! Не забивають з метра, з двох», – додав Звягінцев.

 Незважаючи на перемогу «Динамо», слід визнати: колективна гра у «біло – синіх» як і раніше не налагоджена, кияни після 10 – ти турів мають мінімальну різницю м’ячів (+1), а захисники роблять несподівані помилки. «Найголовніший недолік – це лінія півзахисту, в якій зібрані дуже хороші виконавці, але вони діють розрізнено. Знаєте, це як п’ятірня замість кулака», – міркує експерт.

 Він упевнений, що команда повинна зробити висновки, вирішити для себе раз і назавжди – потрібно в кожному матчі виходити і доводити, що вона сильніша від суперника.

 «Хочу також сказати про гру Андрія Ярмоленка – йому вже пора почати працювати на колектив, а він все возить і возить м’яч, а потім втрачає його», – підсумував Звягінцев.

 За матеріалами: sport -express.ua

Читайте також: