fbpx
Футбол

«Готовий тренувати Бейла, щоб зробити його кращим», – Усейн Болт

 Найшвидша людина планети не проти поділитися «секретами швидкості» з найдорожчим футболістом. Усейн Болт впевнений, що новачкові «Реалу» Гарету Бейлу ще є куди рости в професійному, а також у фізичному плані. Ямайський бігун зізнався, що для нього вінгер «Реалу» – найшвидший футболіст в світі. Однак Болт впевнений, що може зробити Бейла ще швидшим.

 «Я вважаю, що Гарет Бейл, ймовірно, найшвидший футболіст на планеті, однак якщо він хоче, то я допоможу йому ще попрацювати над швидкісними характеристиками», – повідомив Болт. При цьому ямайський спортсмен запевнив, що у нього є досвід подібної роботи з іншою зіркою «Реалу». «Я допоміг Кріштіану Роналду стати кращим спринтером, ми займалися з ним на тренуваннях, а тепер подивіться, чого він досяг», – зазначив Болт.

 Болт додав, що дуже поважає мадридський «Реал». Тому, якщо клубу або Бейлу буде потрібна його допомога, то він готовий відгукнутися, провести з валлійцем індивідуальне заняття. «Я знаю, що можу зробити його ще кращим футболістом, ніж він є зараз», – підсумував ямаєць.

 За матеріалами: isport.ua

Читайте також: