fbpx
Футбол

Футзал. Євро-2014. Євген Ривкін: Я радий, що не став тим тренером, який не вивів Україну на чемпіонат Європи

Вчора ввечері збірна України з футзалу не без праці оформила собі путівку на чемпіонат Європи, який наступного року пройде в Бельгії. Українська збірна змушена була вирішувати питання про поїздку на Євро-2014 через стикові матчі зі збірною Угорщини і, скажемо прямо, підопічні Євгена Ривкіна могли і не потрапити в ті команди, які наступного року будуть боротися за звання кращої збірної Європи.

Нагадаємо, що тиждень тому збірна України в Харкові виграла у угорської збірної з рахунком 2:1, і всі чудово розуміли, що матч-відповідь буде непростим. Вчора збірна України програла угорській команді з рахунком 4:5, але завдяки більшій кількості забитих на виїзді голів, наступного року до Бельгії поїде саме жовто-синя дружина.

Сьогодні в ЗМІ з’явилися коментарі головного тренера збірної України з футзалу Євгена Ривкіна, який заявив, що матч з Угорщиною вийшов «валідольним», а після поєдинку у нього немає радості, а є спустошення. За словами Євгена Ривкіна, надалі тренерському штабу і футболістам треба працювати і продовжувати награвати склад.

Питання про те, чи залишиться він біля керма збірної в майбутньому, за словами Євгена Ривкіна, буде вирішуватися з президентом футзальної асоціації. «Я радий, що скинув ту ношу, яка на мені висіла, не став тим тренером, який не вивів Україну на чемпіонат Європи», – підкреслив головний тренер збірної України з футзалу Євген Ривкін.

За матеріалами: isport.ua Фото: galsports.com

Читайте також: