fbpx
Суспільство

Боб Ділан представить свої роботи у Лондоні

За повідомленням ИТАР-ТАСС з посиланням на представника лондонської художньої галереї Пола Гріна, Боб Ділан, знаменитий американський рок-і фолк-музикант, представить з 16-го до 25-го листопада британській публіці свої створені з заліза скульптурні роботи. Виставка проходитиме під назвою – «Зміни настрою» («Mood Swings»).

У галереї будуть виставлені сім робіт Боба Ділана, кожна представляє собою ворота, які створені за допомогою зварювального апарату з шматків металобрухту і старих інструментів. Крім цього, будуть продемонстровані написані маслом картини, а на продаж будуть виставлені гравюри з автографом автора.

«Ворота приваблюють мене, так як вони створюють деякий негативний простір. Ворота можуть бути закриті, але в той же самий час вони запускають всередину себе часи року і вітер" – пояснює співак, музикант і художник свій задум.

Читайте також:  В Чернівецькій області цивільні мешканці напали на працівника ТЦК: для самозахисту військовослужбовець здійснив постріли (ВІДЕО)

«В області візуального мистецтва Боб Ділан захоплено працює протягом чотирьох десятиліть. Безмежність його таланту можна розшифрувати в його роботах із заліза. Так як ці твори мистецтва створені в домашніх умовах, а не в дорозі, то вони дають відвідувачу рідкісну можливість заглянути в душу Ділана», – вважає Пол Грін.

Виставка Боба Ділана буде відкрита без обмежень для широкої публіки. Організатори виставки очікують великого напливу відвідувачів: як прихильників творчості популярного музиканта, так і колекціонерів творів мистецтва. Під час попередньої демонстрації робіт, що пройшла в 2008 році в тій же самій галереї, протягом трьох місяців там побувало близько 150 тисяч відвідувачів.

Читайте також:  Ось що буде якщо ми програємо війну росії (ВІДЕО)

На даний момент виставка картин знаменитого музиканта з успіхом проходить в Національній портретній галереї Лондона. Картини представляють собою створені уявою автора портрети персонажів.

Боб Ділан представить свої роботи у Лондоні (відео):

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: