fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Столиця Судану залишилася без інтернету

 За даними супутникового телеканалу «Аль -Арабія», сьогодні, 25 вересня, в столиці Судану – Хартумі був блокований доступ у світову мережу Інтернет.

У даний момент причини відключення залишаються невідомими. Місцеві засоби масової інформації не виключають того факту, що доступ в Інтернет був закритий саме місцевою владою. Мотивом для відключення могли стати масові акції протестів, які викликані підвищенням вартості палива. Також місцева влада відзначає, що в ході заворушень за останні 2 дні загинуло 2 людини.

Читайте також:  Затримала рецидивіста, який тероризував мешканців Одеси під виглядом правоохоронця

Сьогодні акції протесту докотилися і до столиці Судану. За даними очевидців, протестуючі здійснили підпал декількох бензозаправок в місті, після чого натовп блокував трасу, що в міжнародний аеропорт. Місцеві правоохоронці змушені застосовувати проти маніфестантів сльозогінний газ. Ситуація в країні продовжує загострюватися.

Також арабський телеканал повідомив, що керівництво країни прийняло рішення припинити заняття в школах столиці. Навчальні заклади були закриті через безперервні мітинги. За даними влади, школи будуть закриті до 30 вересня.

Читайте також:  СБУ затримала російського агента, який намагався підірвати поштове відділення у Запоріжжі

За матеріалами: ИТАР – ТАСС

Читайте також: