fbpx
Спорт

Палац спорту “Мегаспорт” реконструюють до кінця 2015 року

 Сьогодні, 25 вересня, керівник Департаменту фізкультури і спорту столиці Олексій Воробйов заявив, що реконструкція палацу спорту «Мегаспорт» має бути завершена вже до кінця 2015 року. Нагадаємо, що вчора Воробйов повідомив про закриття арени. Однак точні терміни відновлення роботи «Мегаспорту» так і не були названі.

Прес-служба департаменту фізкультури і спорту Москви повідомила, що на першому етапі реконструкції буде виконано підсилення несучих конструкцій арени. Дана фаза робіт буде проходити до кінця наступного року. Другий етап буде закінчено до кінця 2015 року. Для виконання реконструкції була створена спеціальна робоча група, до якої входять представники Федерації хокею Росії, а також представники будівельного департаменту столиці.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Нагадаємо, що «Мегаспорт» є найбільшою хокейною ареною в Російській Федерації. Побудована арена була в кінці 2005-го року. Саме на льоду даної арени проводиться традиційний кубок Першого каналу. Цього року названий турнір проведуть в іншому місті. Зараз визначається місто – господар кубка Першого каналу.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: