fbpx
Політика

Пєсков: «Робота не залишає Путіну часу на особисте життя»

Прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков прокоментував для газети "Известия" чутки, що з’явилися в ЗМІ, про нібито вінчання президента Володимира Путіна і відомої колишньої гімнастки Аліни Кабаєвої в Іверському монастирі на Валдаї в минулу суботу.

"Не знаю, звідки все це береться. У неділю мені дійсно надійшло багато дзвінків. Я щиро радів цим дзвінкам, відповідаючи, що єдина проблема в тому, що Путін перебуває в Сочі. А що там оточено в Іверському монастирі, я вам сказати не можу. Ви розумієте, це з області вигадок, і марно їх спростовувати, марно називати ці чутки нісенітницею. Робили це вже сто разів. Чутки живуть, що з ними зробиш? Але спільного з реальністю вони нічого не мають", – сказав Дмитро Пєсков і підкреслив, що рішення розповідати щось зі свого життя належить особисто кожній окремій людині, включаючи і президента.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Зі свого боку Пєсков зазначив, що за його спостереженнями, Володимир Путін стільки працює, що йому просто ніколи займатися особистим життям.

А з приводу чуток, Пєсков зауважив: "Ми з вами голосували за президента, коли були вибори, відповідно, давайте звертати увагу на те, який він президент. А який він мужик, є у нього дружина чи ні – давайте залишимо це йому, не будемо втручатися".

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

За матеріалами: izvestia.ru

Читайте також: