fbpx
Спорт

Олександр Усик: «В Америку я ще доберуся, але вже за чемпіонськими поясами»

 Сьогодні під час прес – конференції в українській столиці було оголошено про перехід у професійний бокс одного з найуспішніших українських боксерів – Олександра Усика. Переможець Олімпійських ігор 2012 року підписав контракт з компанією K2 Promotions і прокоментував своє рішення так: «У любителях я досяг вже все, що можна. Можна було подвоїти це, але я вирішив цього не робити».

 За словами боксера, він їздив і в США, і в Англію, але пропозиція від K2 Promotions було кращою. «Я радий цьому і буду з гордістю представляти і дарувати радість багатьом українцям. Для мене це дуже важливо», – зазначив Олександр Усик і додав, що головним чинником у виборі саме K2 Promotions стало наступне: « … потрібно працювати з кращими, якщо хочеш стати кращим. Зараз брати Клички панують в суперважкому дивізіоні. Заплановані також завоювати ці пояси, щоб залишити їх в Україні».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Олександр Усик розповів, що їздив до США та поспілкувався там з промоутерами. «Я особисто для себе нічого цікавого від них не почув, не знайшов стимулів там залишитися. Однак до Америки я ще доберуся, але вже за чемпіонськими поясами», – підкреслив український спортсмен.

 Розповів Олександр Усик і про свій "оселедець". «Так я висловлюю любов до своєї країни. Велика проблема людей у ​​тому, що в них немає патріотизму … А що стосується гопака, треба потерпіти, це для особливих моментів», – резюмує професіонал Олександр Усик.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Говорячи про перехід у професіонали Олександра Усика, Віталій Кличко зазначив: «Я впевнений, що та харизма, то майстерність, якими володіє Олександр, будуть радувати українського глядача, всіх любителів спорту ще дуже довгий час».

 За матеріалами: isport.ua

Читайте також: