fbpx
Кінотеатри

Лесбійську драму “Життя Адель” можуть не випустити в прокат

 Автор гучного фільму «Життя Адель» Абдулатіф Кешиш (Франція) сумнівається в тому, що його картину потрібно випускати в широкий прокат. Режисер розчарований критичними коментарями виконавиць головних ролей Леа Сейду та Адель Екзаркопулос і готовий "покласти свою роботу на полицю".

 Актриси заявляли, що робота в стрічці «Життя Адель» була для них важким випробуванням. Дівчата поскаржилися, що відчували себе вкрай дискомфортно під час багатоденних зйомок любовних сцен, а також на те, що під час постановочних бійок від них вимагали битися по-справжньому, не пропускаючи удари.

 За словами Кешиша, ці висловлювання «образили його і затьмарили для нього прем’єру фільму». Режисер не виключає, що слова актрис спотворять сприйняття картини глядачами, адже їм доведеться весь час думати про те, як неприємно було Сейду і Екзаркопулосу працювати над картиною.

 Фільм «Життя Адель» отримав «Пальмову гілку» Каннського кінофестивалю. Крім того, ця лесбійська драма удостоїлася головної нагороди від кінокритиків. У Росії фільм планувалося випустити в обмежений прокат під назвою «Синій – найтепліший колір».

«Життя Адель» (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: