fbpx
Політика

Прем’єр-міністр Грузії Іванішвілі зі своїм наступником вже визначився

 Прем’єр – міністр Грузії Бідзіна Іванішвілі вже визначився з кандидатурою наступника на свій пост, після відходу у відставку. Про це Іванішвілі заявив сьогодні, 25 вересня, на зустрічі з експертами, однак імені майбутнього прем’єра він так і не назвав.

 «Я вже, в принципі, зробив свій вибір. У мене було три варіанти, і я ретельно придивлявся до всіх трьох У разі необхідності, я оголошу наступника. Часу ще є трохи, так що поспішати не слід. На сьогодні треба загострювати свою увагу з вибором президента, і не варто створювати непотрібного ажіотажу навколо кандидатури на пост прем’єр – міністра», – зазначив Іванішвілі.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Нагадаємо, що президентські вибори в Грузії намічені на 27 жовтня 2013 року. Від коаліції «Грузинська мрія» кандидатом на пост президента виступає колишній міністр освіти при Іванішвілі, за освітою філософ, Георгій Маргвелашвілі. Іншими основними кандидатами на пост президента вважаються: Давид Бакрадзе від партії "Єдиний національний рух" та Ніно Бурджанадзе – "Демократичний вибір Грузії". Всього на посаду президента в ЦВК Грузії подано 52 заяви, з них шістьом кандидатам вже відмовлено в реєстрації.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Офіційний список претендентів ЦВК оголосить за місяць перед виборами, тобто 27 вересня.

Майбутні вибори в Грузії: прогнози і рчікування (відео): 

За матеріалами: Грузия Онлайн

Читайте також: