fbpx
Спорт

Кубок Першого каналу пройде в Сочі

 Кубок Першого каналу (російський етап хокейного Євротуру) цього року пройде не на московській арені «Мегаспорт», а в сочинському палаці «Великий». Перенесення матчів пов’язане з масштабною реконструкцією «Мегаспорту» – палац закрито як мінімум до кінця 2015 року для підготовки до чемпіонату світу з хокею з шайбою, який пройде в Росії в 2016 році.

 Кубок Першого каналу стартує 19 грудня і триватиме до 22 грудня. За словами президента Федерації хокею Росії Владислава Третяка, турнір було вирішено провести в Сочі, насамперед, в інтересах збірної Росії. «Керівництво команди зацікавлене в тому, щоб випробувати сочинський лід в умовах великого міжнародного турніру», – підкреслив глава ФХР.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 У 2014 і 2015 роках роботи в палаці «Мегаспорт» завершені ще не будуть, тому Кубок Першого каналу знову будуть проводити на іншій арені, на якій саме, поки не відомо.

 Російський етап Євротуру проводиться з 1967 року. У різні роки він носив різні назви (Кубок «РОСНО», Кубок «Балтики», Кубок «Известий» і т.д.). З 2006 року турнір іменується Кубок Першого каналу.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: