fbpx
Шоу-бізнес

Дом-2. Євгенія Феофілактова заздрить екс-коханому

На телепроекті «Дом-2» почалося справжнє перезавантаження: замість того, щоб шукати нових яскравих учасників, продюсери реаліті-шоу вирішили повернути колишніх домочадців. Почалося все зі «старичків» Степана Меньщикова, Рустама Калганова, Олександра Гобозова, Микити Кузнєцова. Пізніше до них приєдналися і дівчата – Еліна Карякіна, Варвара Третьякова і Ліберж Кпадону. А днями вже вчетверте на проект «Дом-2» повернувся Олександр Задойнов. Решта домочадців радісно відреагували на повернення хлопця, оскільки він дуже милий, і побудувати відносини з таким красенем мріє ледь не кожна учасниця проекту.

А ось за периметром новину про повернення Олександра Задойнова сприйняли не зовсім добре. Принаймні, колишня кохана Саші Євгена Феофілактова назвала його невдахою. На думку дівчини, за периметром реаліті-шоу «Дом- 2» з Олександром ніхто не хоче будувати серйозних стосунків, оскільки у хлопця дуже складний характер. Він звик бути в центрі уваги, щоб за ним дівчата самі бігали. Та й особливого ентузіазму з приводу роботи у героя проекту «Дом-2» не спостерігалося. А повернувшись на телебудівництво, Олександр Задойнов отримав все і відразу: тут є красиві учасниці, думати про гроші не треба, та й побутові проблеми вирішують в основному продюсери шоу.

Природно, багато шанувальників погодилися з думкою Євгенії Феофілактової щодо повернення Олександра Задойнова. Але є й такі, хто визнав слова дівчини звичайної заздрістю: вона просто мріє повернутися на телебудівництво і знову зажити безтурботним життям. Але це неможливо, оскільки перед своїм відходом Євгенія Феофілактова остаточно спалила за собою всі мости і пересварилася з усіма учасниками шоу «Дом-2».

За матеріалами: starslife.ru

Читайте також: