fbpx
Футбол

Роберт Левандовські – і все-таки «Баварія»

Ще вчора ряд видань, в тому числі і польських, повідомили про те, що один з найуспішніших нападників останніх років, форвард дортмундської «Боруссії » Роберт Левандовські, в січні майбутнього року поповнить ряди мюнхенської «Баварії». Повідомляється, що футболіст підпише з командою Хосепа Гвардіоли чотирирічний контракт, а його зарплата на новому місці роботи нібито складе 10 мільйонів євро на рік.

Ця інформація не була прийнята за чисту монету, оскільки у любителів футболу ще свіжа в пам’яті сага з відходом Роберта Левандовскі з дортмундської «Боруссії » під час літнього трансферного вікна. У які тільки клуби не сватала преса футболіста, а в підсумку польський нападник продовжив свої виступи в «Боруссії».

Однак сьогодні ЗМІ, з посиланням на Sport1, наводять слова самого Роберта Левандовскі, який говорить, що його переїзд з Дортмунда до Мюнхена таки відбудеться. «Так, ця інформація відповідає дійсності, у січні я зможу офіційно укласти контракт з «Баварією»», – заявив Роберт Левандовскі, який, нагадаємо, перейшов у 2010 році в «Боруссію» з польського футбольного клубу «Лех».

Статистика говорить нам про виступи польського футболіста за «Боруссію» наступне: у 148 іграх за команду з Дортмунда, Роберт Левандовскі відзначився 84 рази. У минулому сезоні Левандовскі забив за «Боруссію» 36 голів.

Нагадаємо, що раніше з «Боруссії» до «Баварії» перейшов Маріо Гетце.

За матеріалами: eurosport.ru

Читайте також: